Ny og viktig støttespiller på laget!

Da kan vi med glede annonsere at TORP Sandefjord Lufthavn nå er med som en av klubbens støttespillere. TORP Sandefjord Lufthavn sponser et bredt utvalg av foreninger innenfor både kultur og idrett i vestfold, og nå er de med å støtter oss i Store Bergan Fotball!

Vi er stolte av å ha med TORP på laget, og håper med det at flere lokale og viktige sponsorer ser viktigheten av å være med å støtte opp om Store Bergan Fotballs viktige tilbud for barn og unge i Sandefjord. Du vil nå kunne se deres logo godt synlig ut mot klubbens hovedbane, sammen med våre andre viktige støttespillere.

Om TORP Sandefjord lufthavn

Om Torp

TORP Sandefjord lufthavn er en av få lufthavner i Norge som ikke er eiet av Staten ved Avinor. Sandefjord Lufthavn AS eier og driver TORP Sandefjord lufthavn med konsesjon fra Samferdselsdepartementet.

om SANDEFJORD LUFTHAVN AS

Sandefjord lufthavn AS (Org.nr: 928 956 997) er Norges største private lufthavn, med et omfattende nasjonalt og internasjonalt rutenett som opereres av bl.a. Widerøe, KLM, Wizz Air, Ryanair og Norwegian, samt charteroperatører.

TORP Sandefjord lufthavn har 57 årsverk fordelt på 3 avdelinger; administrasjon, kombinert bakketjeneste, servicesenter og bookingkontor. Vår visjon er å bli favorittflyplassen for alle som bor mellom Drammen og Arendal basert på verdiene enkel, tilgjengelig, vennlig og presis. Se mer av Livet på TORP.

Klikk deg inn på linken under å les mer om folkets favoritt flyplass i Vestfold.

https://www.torp.no/

Kjøp!

Støtt oss

Klubbhus

Følg oss!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift