Opprykk eller ikke?

I morgen tirsdag 8 oktober kl 19.30 spilles årets viktigste kamp for klubbens A-lag! Bærjans A-lag spiller siste serierunde mot Flint, og begge to spiller om opprykk til 6 divisjon! Kle deg godt og ta turen bort å se gutta satse alt for å spille klubben opp nok en divisjon!

Det er knyttet stor spenning til årets siste serierunde i 7 divisjon, hvor alle topp tre lagene kan sikre seg opprykk. Vårt eget A-lag som pr nå leder tabellen før siste seriekamp, kan i praksis sikre seg oprykk med seier eller uavgjort mot tabell treer Flint som kommer på besøk i morgen. Skulle Flint derimot vinne med mer enn 2 mål og tabell toer Ørn vinner sin siste kamp, vil vi ende som nr tre og være ute av opprykkskampen. Vi stoler på at gutta våre i morgen gir alt i årets siste seriekamp og feier all tvil av banen og sikrer opprykk til neste års 6 divisjon. Gutta har så langt kun tapt en seriekamp i år og har gjort en strålende innsats, som krones med opprykk!

Vi håper mange av klubbens medlemmer og supportere tar ture bort på Virik tirsdag og heier gutta frem til seier! Vi stiller med åpen kiosk som tilbehør til opprykksfesten!


A-laget spiller også finale i årets OBOS cup, som går av stabelen mandag 14 oktober kl 19.00 på Virik. Finalemotstander er Brunlanes, og dette kan bli kronen på verket i en veldig god sesong for gutta på A-laget.

Kjøp!

Støtt oss

Klubbhus

Følg oss!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift