Vil du være en Støttespiller!

Store Bergan Fotball ønsker seg flere viktige støttespillere på laget!

Hvis du, ditt firma/selskap, eller din arbeidsgiver ønsker å støtte Store Bergan Fotball økonomisk, for den viktige jobben vi gjør for barn og unge i vår krets så har du nå muligheten til å bli en viktig støttespiller for klubben og våre medlemmer!

For kun 5000,- pr sesong får du ditt eget reklameskilt plassert godt synlig ut mot vår hovedbane, og vi hjelper gjerne til med å produsere ditt skilt uten kostnad for deg. Virik Idrettspark er i sesong godt besøkt av tilskuere og lag med foreldre fra hele Vestfold, og deres profilering vil synes godt for alle besøkende på kamp og trening, i tillegg til større arrangement som Sandar Cup og vår egen Santander 3v3 Liga. Som vår støttespiller får du samtidig muligheten til å profilere deg på klubbens webside. Du vil også få muligheten til å nå ut med gode medlemstilbud via vår app og / eller vår Facebook gruppe, som en viktig støttespiller sammen med våre nåværende trofaste og viktige sponsorer.

Ønsker du å bidra som støttespiller eller sponsor i Store Bergan Fotball, tar du kontakt med Daglig Leder Ole Pedersen på mail: ole.pedersen@sbifotball.no eller på Tlf: 45049725Kjøp!

Støtt oss

Klubbhus

Følg oss!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift