Gutter 16 klare for Interkrets spill!

Vi gratulerer G16 med kvalifisering til interkrets i 2019!

Store Bergans G16 klarte å kvalifisere seg til årets interkrets spill etter å ha kommet topp fire i vårens kvalifikasjon. Sandefjord Fotball G16 vant kvalifikasjonen, men det var vel som forventet da de kan ansees som et kretslag bestående av spillere fra hele Vestfold. En sterk prestasjon og oppnådd målsettning er sterkt, og vi er stolte av å delta i interkrets spill til høsten sammen med de store klubbene.

Gratulerer til alle spillere og et meget dyktig trenerteam rundt G16 gruppa med interkrets spill!

Hovedtrener Sven Arne Svendsen sier følgende om prestasjonen:

Etter en lang vinter og fullført vårsesong, så klarte vi målet vi hadde satt oss!. Vi kvalifisere oss til interkrets., noe som jeg før sesongen trudde skulle bli veldig vanskelig. Men, det er viktig og sette seg høye mål,...hvis ikke så blir det vanskelig å oppnå noe. Vi kom også til finalen i Vinterserien som vi tapte etter ekstraomganger mot Ørn Horten. Da var det ekstra deilig og slå dem 5-0 i serien, noe som resulterte i at vi tok plassen fra Ørn Horten i kvalifiseringen til årets interkrets. Jeg må skryte masse av guttene. Dette er en ivrig gruppe som er lett og trene. Vi har et enkelt motto. Fotball er ekstremt gøy, når alle gjør så godt mann kan! Det som også må sies er at i vårsesongen så har vi ikke fått 1 poeng som vi ikke har fortjent 100%. Vi har vel egentlig heller fått litt for dårlig betalt etter spill og sjanser i enkelte kamper som endte med tap. Vi spilte jevnt med SF i 70 min, noe jeg var veldig fornøyd med...selv om sluttresultatet ble stygt. Det som er så moro med denne gruppen er at det er definisjon på et LAG. Vi er ikke en eller 2 spillere som er avgjørende, men det er hele laget. Også er det jo alltid gøy og være det beste klubblaget i byen. SF er jo mer et kretslag, så de regner jeg ikke med ☺
Nå kommer det masse utfordringer til høsten. Da skal vi møte lag som Odd, Strømsgodset, Mjøndalen, SF med fler. Da er målet og komme på øvre halvdel sier Svendsen.Kjøp!

Støtt oss

Klubbhus

Følg oss!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift