Enjoy Bonusguiden

Bli med på årets dugnad - støtt klubben og ditt eget lag ved å selge kun 2 eksemplarer av Bonusguiden!

Kjære medlem!

Store Bergan Idrettslag - Fotball har inngått en samarbeidsavtale med Enjoy Bonusguiden.

Hva er Enjoy Bonusguiden?

Enjoy er et fordelskort som gir høye rabatter hos kjente aktører innen shopping, spisesteder, aktiviteter m.m. – altså i butikker våre medlemmer eller kjente av medlemmene våre bruker til vanlig. Rabatten trekkes direkte når du viser frem kortet ved betaling. Du trenger altså ikke å tenke på oppsparte poeng eller vente på bonus. Kortet er tjent inn etter 1-2 gangers bruk, og med en gyldighetsperiode frem til 1 april neste år, har du god tid til å benytte deg av alle fordelene.

http://www.enjoyguiden.no/

Hvorfor har vi valgt denne dugnaden?

Som dere vet er klubben helt avhengige av inntekter for å opprettholde det sportslige og sosiale tilbudet til våre medlemmer. Styret har vurdert mange ulike dugnads-former, og valget har falt på det alternativet vi mener gir oss mest penger i forhold til innsatsen – Enjoy Bonusguiden.

Guidene selges for kr 275,- hvor 100,- går direkte til deres egen lagkasse og kr 43,- går til klubben.

Dette er med på å sikre oss at alle lag vil kunne ha en god økonomi som igjen øker muligheten for å delta i flere cuper, og som vil øke både den sportslige og sosiale aktiviteten i laget hvor alle får mulighet til å delta.

Hvordan gjennomfører vi dugnaden?

Vi oppfordrer alle til å være med på denne dugnaden. Målet er at alle medlemmene selger minst 2 fordelsguider hver. Vi bestiller et antall guider ut ifra hvor mange vi tror vi klarer å selge. Lagleder og/elller lagets foreldrekontakt vil sørge for at alle på ditt lag vil få katalogene. Hvis du/dere ønsker å selge flere kataloger, så gi bare beskjed til lagets ansvarlige om hvor mange fler du ønsker å selge.

Guider som ikke blir solgt kan returneres, men vi håper du vil gi ditt dugnads-bidrag for klubben og lagets økonomi.

Guidene er enkle å selge til arbeidskollegaer, venner, familie og lignende – og er også fin å gi bort i gave. Gjennom klubben koster guiden 275,- kroner. Kortet er gyldig helt frem til 1. April 2020.

Vi håper på god oppslutning om dugnaden og på forhånd takk for innsatsen!

 

Mvh. Styret

 

Kjøp!

Støtt oss

Klubbhus

Følg oss!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift