Peppes Pizza Sandefjord forlenger sponsoravtalen!

Peppes Pizza Sandefjord forlenger sin avtale med Store Bergan Fotball med 3 nye år! Nå også som en av klubbens draktsponsorer!

Det er med stor glede vi nå kan fortelle at klubbens hovedsponsor Peppes Pizza Sandefjord, forlenger sin sponsoravtale med klubben for 3 nye år! Peppes har levert varene, og sørger alltid for at klubben og våre medlemmer får den aller beste pizzaen til fordelaktige medlemsprispriser.

Nytt av året er at Peppes logoen nå også vil være en del av klubbens draktsponsorer, og er plassert på alle spillershortsene de neste 3 årene.

Etter snart 3 år med et meget godt samarbeid er vi henrykte for at Peppes blir med oss videre og støtter klubben i 3 nye år, og nå med en større og bedre avtale enn tidligere. Vi oppfordrer med det alle våre medlemmer om å benytte seg av Peppes Pizza kvalitetsprodukter enten man spiser hjemme, på klubbhuset, eller i deres restaurant på brygga i Sandefjord! Vi takker Peppes ved Ole Jonny Borgersen Berg og alle deres ansatte for den gode servicen så langt og ser frem til et godt samarbeid videre.

Som medlem av SBI, vil du få 20% på pizza hos vår samarbeidspartner Peppes Pizza Sandefjord!

Ved fremvisning av dette bildet og ditt medlemskort på din SBI klubb app, til personalet hos Peppes Pizza Sandefjord, vil du få 20% ved henting av Pizza, og ved bespisning i restauranten på brygga i Sandefjord!

Klubb appen kan du laste ned i appstore HER

Eller fra Google Play HER

Klikk på logoen her og kom direkte til Peppes Pizza Sandefjords meny.

Kjøp!

Støtt oss

Klubbhus

Følg oss!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift