NFFs Honorært Lederstipend 2018

Finn Larsen ble på NFF Vestfolds kretsting 2018 tildelt Norges Fotballforbunds honorære lederstipend for 2018

NFFs Honorært Lederstipend 2018

Finn Larsen ble på NFF Vestfolds kretsting 2018 tildelt Norges Fotballforbunds honorære lederstipend for 2018 for å ha utrettet en formidabel jobb for sin klubb Store Bergan Idrettslag i mer enn 30 år!

Finn Larsen startet sin fotballkarriere i Moss og var en dyktig og ivrig fotballspiller opp gjennom alle aldersbestemte klasser.

Etter mange år som kokk til sjøs slo Finn seg ned i Sandefjord, noe klubben hans er sjeleglad for i dag.

Det er økonomi og anlegg som står kandidatens hjerte nærmest i dag. Hans klubbengasjement startet med utsendelser og kontroll av medlemskontigenter, før han gradvis tok større og større ansvar og til slutt endte opp som klubbens daglige leder. En rolle han har hatt i en årrekke inntil for 2 år siden. Han har fortsatt et mindre ansettelsesforhold i klubben med ansvar for drift og vedlikehold og brøyting av banene, samt klubbens økonomistyring.

Finn Larsen har alltid hatt tydelige meninger men samtidig evnen til å lytte for å komme til de beste løsningene. Han har vært svært sentral ved utbygging av klubbens tre kunstgressbaner, med ansvar for innhenting av tilbud, inngåelse av kontrakter, og oppfølging av regnskap og budsjett. En ryddig og strukturert kar med helhetsblikket!

I tillegg til økonomi og anlegg har Finn alltid vært opptatt av sportslig utvikling og det å gi et godt tilbud til alle, uansett ferdigheter og forutsettinger. Han har selv en sønn som har spillt fotball på høyeste nivå, i flere toppklubber uten at det på noen måte har fått han til å sette nesa i sky. Fotball for alle er - og har alltid vært hans viktigste fokus.

Finn Larsen har også spilt fotball som senior i klubben inntil en kneskade satte en stopper for videre fotballkarriere på klubbens old boys lag.

I 30 år har Finn Larsen gjort en helt fantastisk jobb, og hans innsats for klubbens utvikling og drift har vært helt uvurderlig. Klubben ville aldri hatt et så flott anlegg og god økonomi, uten Finn Larsens utrettelige innsats til det beste for barn og unge i klubben!

Vi gratulerer Finn Larsen med fortjent utmerkelse og håper han vil påta seg sentrale roller ved dugnader, arrangementer, turneringer og cuper i fremtiden.

Vi gratulerer Finn Larsen med vel fortjent pris!

Kjøp!

Støtt oss

Klubbhus

Følg oss!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift