Carl C Fon Prisen 2018

Våre ungdomslag hadde sin årlige avsluttning torsdag 8 november, på Ranvik Ungdomsskole. Det ble en festaften med prisutdeling, god mat og mange fornøyde prisvinnere.

Store Bergan Fotball hadde i går sin årlige ungdomsavsluttning i tradisjonen tro!

Kvelden startet som vanlig med glitter og glam og utdeling av priser til årets spiller og årets utviklingspriser for de respektive ungdomslag. Den gjeve prisen Carl C Fon prisen gikk i år til den verdige vinneren av prisen 2018 til G16 spiller Anders Aatangen. Dette er en pris som deles ut til en av våre ungdommer som går foran som et godt eksempel for så mange andre ungdommer i klubben vår. Av flere gode kandidater så falt i år valget på Anders. Takk til vår generalsponsor Carl C Fon, som også i år bidro med flott premie til vinneren av prisen. Her ser dere alle prisvinnerne for 2018.

I tillegg til prisutdelingene, så ble neste sesongs nye spillerdrakt fra Nike og G sport lansert, for mange spendte ungdommer. Takk til de flinke, og tøffe modellene som tok rollen som mannekenger denne kvelden. Litt info om den nye utstyrsavtalen ble gitt, etterfulgts av neste sesongs trenerteam for de forskjellige årgangene.

Vi avsluttet festkvelden som tidligere år, med pizza,drikke og utlodning av massevis av premier som våre foreldrekontakter hadde fått tak i.

På vegne av alle ungdommene våre vil jeg takke dere for at alle dere som bidrar, også i år gjorde dette til en festaften.

Stor takk til Ranvik ungdomsskole, som alltid stiller opp med aulaen sin når vi trenger et stort og fint lokale. Takk til Peppes Pizza som bidrar med rykende fersk pizza denne kvelden. Takk til alle foreldrekontakter og andre som virkelig stiller opp og rigger, serverer og rydder, for å sette pris på ungdommene våre denne kvelden. Uten dere ville vi ikke klart dette.

En spesiell takk til vår dugnadskontakt June Andersen som alltid stiller opp og gjør en viktig jobb for oss. Takk til konfransier Rune Amundsen som ledet oss gjennom kvelden med programmet, ispedd sin gode humor underveis. Og til slutt takk også til klubbens styre som ser hvor viktig denne kvelden er for klubben.

Vi gleder oss allerede til neste år, og ønsker alle sammen lykke til med sesongen som kommer.

Heia Bærjan!

Kjøp!

Støtt oss

Klubbhus

Følg oss!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift