Store Bergan Fotball

Foreldreinformasjon BV Trafikkskole

Foreldreinformasjon BV Trafikkskole


FORELDREINFORMASJON
Vi ønsker å informere dere foreldre om de ulike tilbudene vi har ved vår trafikkskole. Vi er stolte av å være sponsor for Store Bergan idrettslag som gir medlemmene gode rabatter, se medlemsside eller ta kontakt med oss. Priser og påmelding til kurs finner du på www.bvtrafikkskole.no eller mail oss på post@bvtrafikkskole.no Kontortlf 903 65 582


TRAFIKALT GRUNNKURS
Første steg på veien mot førerkort for moped, mc og bil. Man må være fylt 15 år ved kursstart. Kursene holdes på Store Bergan idrettshus og går over 4 kvelder. Trafikant i mørket (mørkekjøringsdemo er egen kveld)


KLASSE B
Ved fylte 16 år kan man starte med kjøretimer på skole. I opplæringen inngår kjøretimer, trinnvurderinger, sikkerhetskurs på bane (glattkjøring) og sikkerhetskurs på veg (langkjøring) og Førerprøve med oppvarmingstime.


MOPED AM146
Man starter med obligatorisk moped teorikurs (90 min), deretter er det praktisk kjøring. Først kjøregård for å bli kjent med moped og grunnleggende ferdigheter. Så er det den obligatoriske opplæringen: sikkerhetskurs i trafikk og på vei og to trinnvurderingstimer. Er det behov for flere kjøretimer så avtales dette. Vi holder mopeder. Man må være 15 år for å starte mopedopplæringen.


MC, LETT, MELLOMTUNG OG TUNG
Samlet obligatorisk teorikurs for A, A1 eller A2. Deretter praktisk og obligatorisk kjøring. Vi holder motorsykler.
TEORIPRØVE
Tas på Vegvesenets trafikkstasjon tidligst fra 6mnd før fylte 18 år for bil og mc, for moped tar man først opplæring og så ved fylte 16 år tar man teoriprøve hos Vegvesenet

BV trafikkskole post@bvtrafikkskole.no tlf: 903 65582

Store Bergan Fotball
Postadresse: 3212 Sandefjord

Besøksadresse: Haneholmveien 60
E-Post klubb: post@sbifotball.no
Org.Nr: 974806266
Klubb nr.: 07060035

Webredaktør / support: web@sbifotball.no  

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift