Store Bergan Fotball

Fair Play i Store Bergan

Fair Play i Store Bergan

Fair Play i Store Bergan

Som alle vet er Store Bergan en offisiell Fair Play klubb. Fair Play er et samarbeid mellom Norges Fotballforbund og Norsk Tipping hvor klubbene kan søke om å bli sertifisert som offisiell Fair Play klubb. Dette forutsetter at klubben jobber målrettet med gode holdninger og at alle, uansett ferdighetsnivå og forutsetninger skal ha et like godt tilbud i klubben. Alle skal trives og ha det bra i klubben.

Alle i og rundt Store Bergan Fotball, spillere, trenere, lagledere, foreldrekontakter, foreldre og publikum har et ansvar for hvordan vi oppfører oss mot hverandre både på og utenfor banen. I Store Bergan jobber vi for at Fair Play alltid er i fokus hele veien fra styre og sportslig ledelse og ned i hvert enkelt lag med spillere og foreldre. Fair Play skal gjennomsyre alt vi gjør i vår klubb.

I Fair Play programmet er det listet opp en del punkter som klubbene skal jobbe aktivt med i det holdningsskapende arbeidet. Vi kommer til å sette ekstra fokus på noen få av disse pr. sesong. Her vil dere få mer detaljert informasjon nærmere sesongstart.

En ting er sikkert, og det er at dere alle vil oppleve høyt fokus på Fair Play i kommende sesong! Fair Play er veldig mye mer enn fine flagg og en logo…

 

Det handler om respekt, ikke sant?

 

Store Bergan Fotball
Postadresse: 3212 Sandefjord

Besøksadresse: Haneholmveien 60
E-Post klubb: post@sbifotball.no
Org.Nr: 974806266
Klubb nr.: 07060035

Webredaktør / support: web@sbifotball.no  

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift