Store Bergan Fotball

Om SBI

Om SBI

Fotballgruppa Store Bergan Idrettslag - eller "Bærjan", som mange kaller oss - er i dag Vestfolds nest største fotballklubb, målt etter antall spillere og lag. I Sandefjord er "Bærjan" den aller største fotballgruppa. Rundt 500-550 fotballspillere i alle aldre leker seg med lærkula på Virik Idrettspark gjennom hele fotballsesongen. Antallet lag er stadig stigende.

Vi satser først og fremst på bredden. Mange foreldre gjør en fantastisk jobb som trenere, lagledere og foreldrekontakter, og er med på å skape et trivelig og godt miljø der alle trives.

Store Bergan satser svært seriøst på jentefotballen. Jentene er helt likestilt med guttene. Ingen andre lag i Sandefjord kan skilte med så mange jentelag som oss.

Fotball er den raskest voksende sporten i verden for jenter, og den største enkeltidretten i Norge med opp mot 70.000 utøvere. Målsettingen vår er at trivsel, bredde og miljø skal være med på å utvikle spillere opp til et stabilt A-lagsnivå for jenter og kvinner. Vår foreløpig ” kronen på verket ”, er Nora Holstad Berge som spiller på Norges kvinnelandslag, og for den tyske klubben Bayern München.

Men vi er også stolt av tidligere Bærjangutten, Kevin Larsen, som på våren 2004, ble tatt ut til å representere Norges U18-landslag og har hengt med videre på aldersbestemte landslag.Han har representert oss i klubbene Sandefjord Fotball, Lyn,Tromsø og Hønefoss, i toppfotballen på herresiden.

Klubben er i ferd med å vokse helt ut av Virik Idrettspark i dag. Det er massiv utbygging i nærområdet. Sjøstrand Terrasse, Virikkollen, Ranvikskogen og Kiserødåsen er eksempler på steder som bygges raskt ut. De mange nye boligene og familiene som flytter til "Bærjan"-området gjør at det stadig strømmer nye medlemmer til idrettsanlegget vårt.

Den største fotball-utfordringen i fremtiden blir å finne en plass til alle. Men 25 august i 2007 ble en merkedag for klubben, da markerte vi stolt den offisielle åpningen av de nye Kunstgressbanene. De ble benyttet noen måneder før og vi så raskt hvilken betydning det fikk for våre treningsmuligheter og hvor mye enklere det var i sesongen 2008 å avvikle de mange kampene. Ikke minst kunne vi merke det på den aktiviteten som var sent og tidlig - hver dag i uken. Vi har også utvidet klubbhuset vårt, som fremstår som et fint samlingssted og med flere tilbud utover det å spille fotball. I 2015 fikk vi nok en ny kunstgressbane for å dekke behoved for stadig økende medlemsmasse! Vår/sommer 2017 ble det lagt nytt kunstgressdekke på banen som ble klargjort i 2007.

Store Bergan Idrettslag Fotball, er i dag en  Fair Play sertifisert kvalitetsklubb.

 

 

Store Bergan Fotball
Postadresse: 3212 Sandefjord

Besøksadresse: Haneholmveien 60
E-Post klubb: post@sbifotball.no
Org.Nr: 974806266
Klubb nr.: 07060035

Webredaktør / support: web@sbifotball.no  

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift