Store Bergan Fotball

Arbeidsinstruks Kiosken

Arbeidsinstruks Kiosken
Informasjon om kiosken

sbi

 

 

Arbeidsinstruks kiosk på Store Bergan

 

Vedlagt finner du litt informasjon om hva en kioskvakt går ut på.

 

Kiosken åpner kl. 16.45 og stenger 21.00 (kl. 19 på fredag). Hvis treningsfeltet er tomt for folk og alle kamper er avsluttet, kan kiosken stenge tidligere. Ingen under 16 år kan ha ansvaret alene.

 

Nøkkelen hentes på FFO før første vakt hver uke. FFO stenger kl. 16.30, så nøkkel må hentes før det. Resten av uken må dere ta kontakt med neste kioskvakt for å overlevere nøkkelen. Siste vakten (fredag) legger nøkkelen i postluka på døra utenfor det andre klubbhuset.

 

Den første dagen må laget som har vakt levere 7 liter vaffelrøre til kiosken. Går man tom for vaffelrøre må man gi beskjed til neste vakt. Det skal også leveres en langpannekake første dag. Kaken leveres oppdelt i kakestykker på ca. 10x10 cm. Se forslag til oppskrifter under.

 

Foreldrekontakt fyller ut listen under og sender informasjon ut til dugnadsvaktene.

 

Lag:

Navn

Mobil

Mandag

 

 

Tirsdag

 

 

Onsdag

 

 

Torsdag

 

 

Fredag

 

 

 

Åpning av kiosk:

 

Gå inn via kjellerdør ved siden av garasjedøren på høyre side av klubbhuset. Gå opp via vindeltrappen. Kjør opp gitteret foran døren (nøkkelbryter på venstre side av døren). Lås opp døren, sett ut skilt og en søplebøtte. Dra opp persienner ved disken og slå på lyset.

 

Kok kaffe (Sett inn kontakt, løft opp deksel på toppen og fyll på en kolbe vann. Filter og kaffe ligger i skapet under trakteren.) , sett på vaffeljern og en kjele med vann (til pølser) så fort man kommer. Toastjern settes på ved behov. Det henger en del beskrivelser for bruk av apparater og utstyr på veggene.

 

Prøv å tilpasse mengden vafler og pølser til mengden mennesker på anlegget for å unngå for mye svinn. Normalt går det bare noen få pølser og vafler hver dag. Start litt forsiktig og heller varm opp mer til pausen i kampen.

 

I kiosken ligger det en rød perm. Her finner man alt av informasjon.

 

Stenging av kiosk:

 

  • Rydde bort varer og tilbehør.
  • Vask benker og utstyr.
  • Husk å slå av alle apparater (vaffeljern, toastjern, kaffetrakter etc.) Vaffel- og toastjern rengjøres.
  • Persiennene ved benken må ned så ikke sjokoladen på benken smelter.
  • Tøm alle søplebøtter ute og inne og erstatt søppelposene med nye. Søppel kastes i avfallskontainere ved bommen utenfor.
  • Sørg for at det er rent i kiosken og på toalettet, inkludert å moppe/vaske gulvet. Alltid hyggeligere å komme til en ryddig kiosk enn til en man må vaske før åpning.
  • Avstem bankterminalen etter bruk (instruksjon ligger i kiosken). Kvitteringen legges sammen med dagens oppgjør.
  • Dommeroppgjør utbetales over bank, disse legges i kassa.
  • Tell opp kassen og legge dagens omsetning i en konvolutt.
  • Konvolutten merkes med lag, navn og dato og legges i kassen.
  • Lås døren fra innsiden og kjør ned gitteret. Lås dere ut via kjelleren/garasjen. Alarmen slår seg på automatisk kl. 22.00

 

Dersom det er noen varer som er tomme eller noe som mangler så send gjerne en SMS til Heidi.

 

Hvis noe er uklart, ta kontakt med:

Heidi Stentun Børresen på tlf: 91 54 35 62

 

 

 

 

Forslag til oppskrifter:

Vafeloppskrift

- 8 egg

- 4 dl sukker

– 10 dl skummet kultur melk

– 10 dl søt melk

– 4 dl vann

– 1,7 kg hvetemel

– 4 ts bakepulver

– 2 ts natron

– 4 ts vaniljesukker

– 2 ts kardemomme

– 0,5 kg smeltet smør

 

Langpannekake

- 400 g sukker

– 800 g hvetemel

– 8 ts kanel

– 4 ts natron

- 1 liter kefir melk

– 250 g smeltet smør.

Alt vispes og blandes godt. Stekes på 200 grader i 35-45minutter.

 

Glasur:

- 100 g smeltet smør

– 8 ss melk

– 2 ts vaniljesukker

- 4 ss kakao

– 250 g melis

Pyntes med seigmenn og kuttes opp i stk. på ca. 10x10 cm

 

Lykke til J

Store Bergan Fotball
Postadresse: 3212 Sandefjord

Besøksadresse: Haneholmveien 60
E-Post klubb: post@sbifotball.no
Org.Nr: 974806266
Klubb nr.: 07060035

Webredaktør / support: web@sbifotball.no  

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift